• Norwegian

ForDEX er en gruppe av digitaliserte arbeidsverktøy for å forenkle og optimaliser sprengningsarbeidet. Fordex verktøyet lar sluttbruker designe, utføre og følge opp hele bore og sprengningsprosessen. Under ForDEX “skyen” ligger også Forcit Go, VipNordic and O-Pitblast.


Forcit Go lisens er et verktøy for kunder slik at de til enhever tid har oversikt over sine bestillinger nårsomhelst og hvorsomhelst. Alle fakturaer, ordre og laderapporter blir lagret i Forcit Go. I Forcit Go kan man utføre bestillinger og følge everingsstatus.


VipNordic er dataanalyse verktøy for registrering og analyse av vibrasjoner.  Vipnordic henter automatisk data fra vibrasjonsmålere, registrerer og videresender data f.eks til mobiltelefoner. VipNordic kan kommunisere med andre programmer I ForDEX familien. 

Sjekk ut video for å vite mer om FORDEX!

Vil du ha mer informasjon om ForDEX? Ta kontakt med din lokale salgsorganisasjon for mer informasjon.

 

O-Pitblast - neste generasjons blast design programvare

Forcit er den eneste forhandleren av O-Pitblast digital blast design programvare i Norden og Baltikum. O-Pitblast-programvaren er designet av erfarne eksplosiveksperter, som sikrer at sluttbrukernes behov er tatt i betraktning i alle funksjonene i programvaren.

Brukervennlige, raske og enkle løsninger er et must i den stadig utviklende digitale verden. Disse egenskapene kan også brukes til å beskrive O-Pitblast-programvaren med det enkle brukergrensesnittet som gjør det mulig å opprette, dele og optimalisere detaljerte sprengningsplaner - uansett om du er på kontoret eller på arbeidsplassen.