19 desember 2018

Joakim Westerlund er utnevnt som ny konsernsjef i Oy Forcit Ab fra og med 01. april 2019.

Joakim Westerlund har doktorgrad i prosess- og systemteknikk og en MSc i prosessteknikk. Han er for tiden direktør for teknologi og drift i Owens Corning samt medlem av Paroc-gruppens ledergruppe. Før dette har han vært divisjonsdirektør, leder for forretningsutvikling og sjef i Paroc Group. Han er også docent i Prosessdesign og har forsket på Åbo Akademi og University College of London.

 Nåværende administrerende direktør Ulf Sjöblom har vært i Forcits tjeneste i 20 år som styremedlem, forretningsutvikling og administrerende direktør.

 "Vi takker den utgående CEO for en lang og vellykket karriere i Forcit. Ulf Sjöbloms kompetanse er fortsatt viktig for selskapet og han fortsetter derfor med rollen som seniorrådgiver "sier Forcits styreleder Lauri Stadigh.

 Forcit Oy Ab er et tradisjonsrikt kjemisk selskap under kontinuerlig utvikling. Selskapet spesialiserer seg på produksjon av høykvalitets eksplosive produkter for sivil og militær bruk, samt rådgivning og opplæring i gruveindustrien.  Forcit Oy Ab er den ledende produsenten av eksplosiver i Norden.